Vi har försett Sverige med motorfordon sedan 1991

Ockelbo båtar

Ockelbo Båtar

Byggda för att till 100% hitta rätt känsla.

Ockelbo Aluminiumbåtars främsta fokus är att bygga säkra, tillförlitliga båtar som verkligen tål att användas. De ska vara flexibla nog för att kunna möta alla förhållanden –oavsett om du har för avsikt att söka lugnet i naturen eller äventyret bland vågorna. Ockelbo Aluminiumbåtar är för både drömmare och realister. För i Ockelbos värld råder inget motsatsförhållande – Hos dem går alltid känsla och förnuft hand i hand.

Ockelbo Båtar – Svensk kvalitet och innovation

Ockelbo Båtar är synonymt med svensk kvalitet och innovation. Med en stark tradition av båtbyggeri och ett öga för detaljer, tillverkas dessa båtar för att klara de tuffaste förhållanden samtidigt som de erbjuder enastående prestanda och komfort.

Utforska Ockelbo båtmodeller

Ockelbo erbjuder en rad olika båtmodeller för att passa alla typer av vattenäventyr. Oavsett om du är ute efter en robust arbetsbåt eller en snabb sportbåt, finns det en Ockelbo båtmodell som passar dina behov. Varje modell är noggrant designad och byggd för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse. Nedan ser du några modeller.

Ockelbo motorbåt – Kraft och pålitlighet

När det kommer till motorbåtar, är Ockelbo motorbåt ett förstahandsval för många båtägare. Med kraftfulla motorer och hållbara konstruktioner, garanterar Ockelbo motorbåtar en pålitlig och njutbar upplevelse på vattnet. Dessa båtar är perfekta för både nöje och arbete, och de är byggda för att hålla länge. Se även vårt sortiment av båtmotorer, vattenskotrar, båtrailers och övriga båtar.

Ockelbo B21 CAB

Ockelbo B21 CAB är en av de mest populära modellerna i Ockelbos sortiment. Denna båt erbjuder en perfekt kombination av komfort, prestanda och stil. Med en rymlig kabin, moderna funktioner och kraftfull motor, är B21 CAB idealisk för både dagsutflykter och längre turer. Den robusta konstruktionen och det eleganta utseendet gör den till ett utmärkt val för den kräsne båtägaren.

Besök Bohlins för att upptäcka hela sortimentet av Ockelbo Båtar och hitta den perfekta båten för dina behov. Välkommen ombord!

Frågor och svar om Ockelbo båtar

Var tillverkas Ockelbo båtar?

Ockelbo Båtar tillverkas i Sverige, med en lång tradition av båtbyggeri som garanterar hög kvalitet och noggrannhet i varje detalj.

Vem äger Ockelbo båtar?

Ockelbo Båtar ägs av Yamaha Motor Scandinavia AB. Detta ger dem en stark ställning på marknaden med stöd från en av världens ledande tillverkare av motorer och marina produkter.