Vi har försett Sverige med motorfordon sedan 1991

maskiner canam spyder hero

Can-Am Spyder & Ryker

En Can Am Trehjuling drar blickarna till sig. Med sin djärva och starka design är det omöjligt att köra omkring obemärkt. Fordonet pressar prestanda gränserna och inspirerar till långa äventyr med sitt bekväma säte.

Can-Am Spyder var BRPs första fordon för körning på allmän väg och har imponerat förare sedan 2007. Can-Am har flera unika köregenskaper som gör det möjligt att tryggt och säkert njuta av varje sekund på vägen.

Köp din Can-Am Spyder eller Ryker hos oss

Hos oss kan du köpa din Can-Am Spyder eller Ryker. Oavsett om du vill åka till andra sidan stan eller till andra sidan landet, och oavsett hur din körstil ser ut, finns det en Spyder eller Ryker för dig. Vi har även tillbehör och utrustning som passar till din Can Am.

Kontakta oss på info@bohlinsab.se eller ring oss på 0290-704 02 för att boka din maskin.

Can-Am Ryker & Spyder 2024 modellprogram

ONRD SPY MY24 Ryker 900

Ryker 2024

Pris från 136 900 kr

Rotax® 600- eller 900 cc-motor Automatisk vrid-och-kör-transmission + fordonsstabilitetskontroll Drivaxelteknik som kräver mindre underhåll Justerbar efter varje förare, 100 000+ möjliga anpassningar Sportläge för drifting och bränslesnålt Eco-läge (endast 900 cc)

ONRD SPY MY24 Ryker SPORT

Ryker Sport 2024

Pris från 171 900 kr

Alla standard Ryker (900 cc)-egenskaper, PLUS: Sportmodells-exklusiv styling för oförglömlig vägnärvaro Bekväm (med grym kurvtagning): KYB† HPG med förspänningsjustering och Sport-komfortsäte MAX-montering ger alternativ för förvaring och passagerare Sportläge för dynamisk manövrering redo för drifting. Farthållare

ONRD SPY MY24 Ryker RALLY

Ryker Rally 2024

Pris från 189 900 kr

Alla standard Ryker (900 cc)-egenskaper, PLUS: Ta dig till nya ställen med nya, kraftigare Hyper Silver-färgade fälgar, rallyklara däck, tryckstång, bukskydd, luftintag med förfilter, LED-lampor och Akrapovič-avgasrör. Upptäck funktionerna som gör Ryker Rally redo för lösa underlag: styre med handskydd, halkskydd, KYB HPG-dämpare fram och bak med fjärrjusteringar och extra fjädringsväg. MAX-montering ger alternativ för förvaring och passagerare Exklusivt Rallyläge för drifting-vänlig kurvtagning på grus. Farthållare

ONRD SPY MY24 F3 S

Spyder F3-S 2024

Pris från 283 900 kr

Få mer kraft på vägen med 115 hk Rotax 1330 cc motor, semiautomatisk transmission, fordonsstabilitetskontroll och farthållare. Välj mellan lägena ECO och Sport för att anpassa körningen efter dina önskemål. Alla Spyder F3-modeller har LED-strålkastare för bättre sikt på vägen och Super-sportgrill. 24,4 L (6,5 gal) förvaringsvolym Lyft din stil på vägen med en ny färgad ram samt bearbetade och tonade 10-ekrade fälgar. Få enkel åtkomst till alla appar du behöver och en förbättrad körupplevelse med 10,25-tums pekskärmen med BRP Connect och Apple CarPlay.

ONRD SPY MY24 F3 Limited

Spyder F3 Limited 2024

Pris från 346 900 kr

Alla standard Spyder F3-S-egenskaper, PLUS: Ökad komfort med extra vindskydd, uppgraderad fjädring, uppvärmda handtag, integrerat ryggstöd och fotbrädor för passageraren Standard hårda sadelväskor, toppbox och handskfack för 138 L (36,5 gal) förvaring BRP Audio premium ljudsystem med 6 högtalare, knappsats för ljudkontroll och BRP Connect Få en mjukare körupplevelse med den självreglerande luftfjädringen för Spyder F3.

ONRD SPY MY24 F3 Limited Special Series

Spyder F3 Limited Special Series 2024

Pris från 369 900 kr

All Spyder F3 Limited features, PLUS: Road trip ready: comfort seat and short-reach handlebar Njut av vägens spänning i stil med finish av överlägsen kvalitet. Ge vägen mer personlighet och stil med högkvalitativ lackering som matchas med Neptune-färgade 10-ekrade fälgar. Njut av mer bekvämlighet på vägen med ett toppboxräcke och avtagbart ryggstöd för föraren.

ONRD SPY MY24 RT Limited

Spyder RT Limited 2024

Pris från 376 900 kr

115 hästkrafters Rotax® 1330 cc-motor, semiautomatisk transmission, ECO-läge och fordonsstabilitetskontroll 10,25-tums pekskärm med Apple CarPlay 177 L (47 gal) förvaringsvolym med toppbox redo för LinQ BRP Audio Premium 6-högtalars ljudsystem med radio, USB, Bluetooth LED premiumstrålkastare och främre lastbox med foder och belysning.

ONRD SPY MY24 RT Limited STS V

Spyder RT Sea-to-Sky 2024

Pris från 400 900 kr

Alla Spyder RT Limited-funktioner, PLUS: Du är värd det bästa! Kör med den lyxiga Vegas White Satin-färgmatchade toppboxen och fälgar med 16 ekrar i Moka. Njut av långa turer med all den komfort du önskar. Dra nytta av de extremt bekväma, tvåtonade adaptiva skumsätena med svankstöd och det avtagbara förarryggstödet för din Can-Am. Visa din stil på vägen! Få ett unikt, elegant paket med modern Moka-färgad trim, plus säten med Sea-To-Sky-stickning och märkning. Justerbara sidovindskydd, färgad bakre panel för en sportigare look när toppboxen tas bort.

Can-Am Ryker & Spyder 2023 modellprogram

23 ryker

Can-Am Ryker 2023

Pris från 130 900 kr

Dygnet runt har du allt du behöver och ännu mer för att anta de öppna vägarnas utmaning och din mest spännande onroad-upplevelse någonsin.

23 ryker sport

Can-Am Ryker Sport 2023

Pris från 163 900 kr

Oändliga möjligheter innebär oändligt nöje. Den är byggd för att passa alla behov, aktiviteter och planer, från full fart i Sportläget till att njuta av en bekväm åktur. Ge dig ut!

23 ryker rally

Can-Am Ryker Rally 2023

Pris från 180 900 kr

Kör mot oupptäckta lekplatser bortom allfarvägarna med ett fordon utformat för en äkta rallyupplevelse.

23 spyder f3

Can-Am Spyder F3

Pris från 228 900 kr

Djärv, muskulös design. Det är vad allt handlar om. Can-Am Spyder F3 utmanar prestandagränserna medan den avslappnade sittställningen gör att du aldrig kan få nog.

23 spyder f3 s special series

Can-Am Spyder F3-S Special Series

Pris från 277 900 kr

Djärv, muskulös design. Det är vad allt handlar om. Can-Am Spyder F3 utmanar prestandagränserna medan den avslappnade sittställningen gör att du aldrig kan få nog.

23 spyder f3 limited

Can-Am Spyder F3 LIMITED

Pris från 323 900 kr

Djärv, muskulös design. Det är vad allt handlar om. Can-Am Spyder F3 utmanar prestandagränserna medan den avslappnade sittställningen gör att du aldrig kan få nog.

23 spyder f3 limited special series

Can-Am Spyder F3 LIMITED SPECIAL SERIES

Pris från 345 900 kr

Djärv, muskulös design. Det är vad allt handlar om. Can-Am Spyder F3 utmanar prestandagränserna medan den avslappnade sittställningen gör att du aldrig kan få nog.

23 spyder rt limited

Can-Am Spyder RT LIMITED

Pris från 352 900 kr

Spyder RT med ett modernt utseende, ökad komfort och extra förvaring är inte bara nyckeln till vad de öppna vägarna kan erbjuda utan även höjden av lyxåk.

23 spyder rt sea to sky

Can-Am Spyder RT SEA-TO-SKY

Pris från 375 900 kr

Spyder RT med ett modernt utseende, ökad komfort och extra förvaring är inte bara nyckeln till vad de öppna vägarna kan erbjuda utan även höjden av lyxåk.

Förhöjd komfort

Oavsett väder och vägförhållanden erbjuder Can Am Spyder hög komfort och bekvämlighet. Tack vare det ett extra förvaringsutrymmet och det bekväma sätet passar Spyder utmärkt till längre äventyr.

Can-Am Spyder är dessutom en modell som är känd för att vara lättmanövrerad. Den är elektrisk kontrollerad och väldigt dynamisk. Både styrning och manövrering är smidigt i alla situationer. Mycket tack vare servostyrningen som ger servoassistans beroende på den aktuella hastigheten.

Kraftfull motor och smidig växellåda

Can Am Spyder har en väldigt kraftfull och effektiv motor, nämligen ROTAX 1330 ACE. Det är en trecylindrig motor som ger ett maximalt vridmoment på alla olika växlar. Det innebär riktigt bra respons och grym acceleration ända från start. Denna motor är dessutom bränslesnål. Totalt kan du köra upp till 406 km på en enda tankning.

Vidare har Can-Am Spyder en växellåda med sex växlar. Med hjälp av hydraulisk koppling ger växellådan en perfekt balans mellan bränsleekonomi och komfort. Man kan välja mellan manuell och halvautomatisk växellåda. Gemensamt för båda är att de har backväxel. För den halvautomatiska modellen manövrar man växellådan med tum och pekfinger växling.

Optimal kontroll

Fordons-stabiliseringssystemet hos en Can Am Spyder är utvecklat tillsammans med BOSCH† och tar vara på deras erfarenhet från bilindustrin. Detta system inklurerar både stabilitetsgreglering, antispinnreglering och ABS. Detta bidrar till en trygg och säker körning. Och givetvis, optimal kontroll.

Säker med en Can Am Spyder

Med en Can-Am Spyder kan du känna dig säker på vägarna, de har nämligen enastående bromsegenskaper. Bromsarna kommer från Brembo, en världsledare inom bromsteknik, som konstruerat bromsarna specifikt för Can-Am Spyder. Bromssystemet bidrar med otroliga bromsegenskaper och jämn och hög prestanda.

Det är inte bara på vägarna man vill vara säker, utan även när man inte använder sin Can Am Spyder. Därför har alla Spyder modeller ett digitalt kodat säkerhetssystem som kallas för D.E.S.S. System skyddar fordonet från stöd och all annan obehörig användning. Det går inte att starta maskinen om man inte har den korrekt kodade elektroniska nyckeln.

Anpassningsmöjligheter på Can Am Ryker

Det finns oändliga anpassningsmöjligheter med en Can Am Ryker. Alla förare är olika och därför finns möjligheten att anpassa sin Can-Am Ryker efter ens egna behov och körstil. Det finns flera innovativa funktioner som är justerbara. Bland annat fotstödet och en bromspedal som du kan positionera helt enligt din egna kroppsbyggnad. På detta sätt matchar din Can Am Ryker alltid din personliga körstil.  

Det bästa är att det inte krävs några verktyg för att justera dessa funktioner. Det är helt enkelt möjligt att öka körglädjen på sin Can-Am Ryker med enkla, verktygsfria justeringar. 

Smidig växling 

Växellådan på en Can-Am Ryker har en automatisk skruvväxling, som är väldigt smidig. Den är utformad för att behålla balans mellan prestandan och bränsleeffektiviteten. Det gör att man bara behöver fokusera på vägen.

Det finns inte heller någon växelspak på en Can Am Ryker. Det faktumetet tillsamans med den inutiativa skruväxxligen gör att upplevelsen blir utan dess like. Med hjälp av fordon stabilitetssystem garanteras du dessutom att alltid hållas på plats. 

Fordonsstabilitetssystemet är utvecklat tillsammans med med BOSCH† och gör åkturen mer säker och mer tillförlitlig. Detta system kombinerar antispinnsystem, stabilitetskontrollsystem och ABS. 

Spännande och underhållsfri åktur 

Varje åktur med en Can Am Ryker blir spännande. Det är en lägre sittposition som gör att man känner sig ett med vägen. Den låga sittpositionen gör det även lätt att tackla alla snäva svängar och kurvor. 

Vidare har Can Am Ryker en robust och väldigt pålitlig drivaxel-teknik. Tekniken är utvecklad för att kunna erbjuda en enkel och underhållsfri åktur. Med en Can-Am Ryker är justering och linjeringar bara en del av det förflutna och inget du behöver tänka på. Utan något underhåll är det endast äventyret och vägen framför dig du behöver tänka på. 

Rotax-motorer av högsta klass  

Rotax-motorer har extremt gott rykte när det gäller prestanda, bensin räckvidd och tillförlitlighet. Det är därför den perfekta motorn för Can Am Ryker. Det finns två olika motorer att välja mellan: Rotax 600 ACE och Rotax 900 ACE. 

Rotax 600 ACE är en 2-cylindrig motor som ger Rykern en ultimat prestanda. Rotax 900 ACE å andra sidan är 3-cylindrig och bidrar med kraft och spänning. 

Ett miljövänligt fordon

Tack vare minimala delar är Can Am Ryker ett lättare fordon. Delarna är dessutom tillverkade av både hållbara och återvinningsbara material. Can-Am Ryker är utformad och konstruerad för att vara ett miljövänligt fordon som ger ett grönare avtryck.