Vi har försett Sverige med motorfordon sedan 1991

Sting båtar

Sting båtar

Garanterat härliga upplevelser – dessutom till ett bra pris.

Sting är en norsk båtleverantör med fokus på härliga skärgårdsturer anpassade för den nordiska sommaren. Sting erbjuder bra och driftsäkra båtar för dem som vill uppleva sjölivets glädjeämnen utan att anstränga plånboken mer än nödvändigt. Stings innovativa lösningar gör sommardagen till rena drömmen på vattnet.

Sting båtar återförsäljare

Utforska vårt breda utbud av Sting båtar hos Bohlinsfordon, din pålitliga partner för marina äventyr. Vi erbjuder flexibla finansieringsalternativ för att göra ditt båtköp enkelt och överkomligt. Våra erfarna teammedlemmar står redo att guida dig genom alla steg, från val av modell till skräddarsydda finansieringsplaner som passar dina behov. Kontakta oss idag för att börja din resa mot ett liv på vattnet med en Sting båt från Bohlinsfordon.

Se även vårt sortiment av båtmotorervattenskotrarbåtrailers och övriga båtar.

Frågor och svar Sting båtar

Vad kostar en Sting båt?

Priset på en Sting båt kan variera beroende på modell, storlek och specifikationer. För exakt prisinformation och för att utforska olika alternativ, inklusive finansieringsmöjligheter, rekommenderas det att kontakta en oss Bohlinsfordon direkt. Deras experter kan ge dig detaljerad rådgivning och hjälpa dig hitta den perfekta Sting båten som passar din budget och behov.

Varför välja Sting boats?

Att välja Sting båtar ger dig tillgång till en norsk tradition av båtbyggningskonst och maritim erfarenhet. Deras båtar är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet, perfekt för både lugna sjöturer och mer utmanande äventyr. Sting erbjuder ett brett utbud av modeller som passar olika behov och önskemål, från eleganta daycruisers till robusta fritidsbåtar. Varje båt är utrustad med avancerad teknik och moderna funktioner som garanterar både komfort och säkerhet till sjöss. Som auktoriserad återförsäljare kan Bohlinsfordon ge dig expertis och personlig service för att välja den bästa Sting båten för din nästa marina upplevelse.

Vart tillverkas Sting motorbåtar?

Sting motorbåtar tillverkas i samma fabrik i Polen som Nordkapp båtar, under ägarbolaget Frydenbø Marine.