Vi har försett Sverige med motorfordon sedan 1991

maskiner 4p slap hero

4P-släpet

Inte ett släp för vem som helst.

I över 40 år har 4P mött kraven på norrländska tuffa vägar och tuffa klimat. 4P tillverkas i Sverige och är Sveriges mest uthålliga och starkaste släp – som varar livet ut. 4P byggs för hand hela vägen från det helsvetsade chassit till den hållfasta kåpan. 4P tummar inte på kvaliteten och garanterar att deras produkter håller för den nordiska vintern. Eftersom de vet att vi plötsligt kan befinna oss på en väg med 3 cm snömodd med is under, noll sikt och två skotrar under kåpan finns det inget annat än det bästa som gäller.

4P Skotersläp

4P skotersläp är den ultimata lösningen för säker och bekväm transport av din skoter. Med robust konstruktion och smart design är dessa släp byggda för att klara alla typer av terräng och väderförhållanden. Oavsett om du ska till fjällen för en helg eller på en längre resa, kan du lita på att ditt 4P skotersläp håller din skoter trygg och säker.

Skotersläp från 4P – Din pålitliga följeslagare

När det gäller att transportera din skoter på ett enkelt och effektivt sätt, är skotersläp från 4P det självklara valet. Dessa släp erbjuder hög stabilitet och hållbarhet, vilket gör dem perfekta för både fritidsanvändare och professionella. Med lättanvända funktioner och hög kvalitet på materialet kan du känna dig trygg när du väljer ett skotersläp från 4P.

4P Trailers – Kvalitet och mångsidighet för alla behov

4P trailers erbjuder ett brett utbud av släpvagnar för olika behov, inklusive skotersläp och andra specialsläp. Kända för sin pålitlighet och hållbarhet, är 4P trailers konstruerade för att hantera både tunga och känsliga laster med lätthet. Oavsett om du behöver transportera en skoter, byggmaterial eller andra tunga föremål, ger 4P trailers dig den kvalitet och säkerhet du behöver för att få jobbet gjort.

Se även vårt övriga sortiment av snöskotrar, båtar, båttrailers, elcyklar och båtmotorer.