Vi har försett Sverige med motorfordon sedan 1991

Nordkapp RS 705A -23 *Kampanj*

998 000 kr/ 6 653 kr i månaden

Årsmodell2023

Känslan av RS.
Känslan av frihet och öppet hav. Känslan av kontroll. Nordkapp RS är skapad för att ge dig ett hav av känslor. Det här är Dr. Jekyll och Mr. Hyde, sport och komfort går hand i hand. Detta är RS 705A.Detaljerna.

RS 705A delar många skrovelement hos sin syster, RS 705E. Detta ger dig en omisskännlig touch av sport, samtidigt som känslan av komfort känns bra. Den låga och tydliga instrumentbrädan tillsammans med en ergonomiskt välplacerad konsol gör körupplevelsen odramatisk.

Det lätt igenkännbara Nordkapp-designspråket är väl förankrat i RS 705A. Designarens sportiga design av skrovet är avgörande för både körglädje men också komfort. Skrovets 3M kolfilm (tillval) ger båten en extra grov känsla.

Cockpit.
Det är den goda känslan du kommer att sitta kvar med som leder. Den goda känslan, skapad av blandningen av adrenalin och kontroll. Det är därför vi har utformat en förarposition som underlättar för dig och dina passagerare att uppleva båda. Här har du och de du har med dig en fantastisk utsikt över naturen runt dig samtidigt som du är väl skyddad i höga hastigheter eller starka vindar. RS 705A är därför väl lämpad för variationer i både säsong och väder och här har du ett verktyg som förlänger din båtsäsong.

Uppträdandet.
Bruset från Mercury V8-motorn är det första som slår dig när du verkligen trycker på med RS 705A.
Tillsammans med det skarpa 24-gradersskrovet gör detta RS 705A till en av de roligaste ridbågarna på marknaden. Med en mer linjär effektklassificering sparkar R705 bra och svarar bra både från början och från mittregistret. Mercury-motorn passar båten bra och ger aktern ett välförtjänt fokus från dem du passerar på vägen dit du ska. Skrovet har en låg plan tröskel och du kommer snabbt att märka den stabilitet skrovet ger dig vid högre hastigheter.

DETTA MÅSTE VARA DEN BÄST UTRUSTADE ALUMINIUMBÅTEN PÅ MARKNADEN!
Listan över standardutrustning innehåller:
Bogkrok
Badstege i svart värmebehandlat pulverlackerat syrabeständigt stål
Dreggluker
Kuddesats
Vattenskidåkning
12V uttag
Securmark båt / motor
Förtöjningspaket
Entrétak garage
Svart värmebehandlad pulverlackerad syrabeständig predikstol
Svarta lyktor
Bred fenderremsa

FAKTA - RS 705A
Viktiga mål och dimensioner
Längd: 705 cm
Bredd: 230 cm
Vikt utan motor: 1275 kg
Vikt med motor: 1510 kg
Djupgående med motor: 90 cm
Bränsletank: 200 liter
Sittplatser: 7 personer
Mercury F300

Highline+ Paket: Garmin 1223 XSV, Garmin akterspegelsgivare, Trimplan ink. autotrim, Cockpit bord, Solbädd, Kylbox, Förberett för ankerspel, Bogpropeller, Bottenfärg, Hamnkapell , S-Däck, Fjärrkontroll till ankarspel och bogpropeller, Carbon film skrov

Ord pris: 1 086.900:-
Kampanj: 998.000:-

Båten finns i lager för omg lev.
Finans ordnas
Välkommen till oss på Bohlins så kan vi berätta mer.

 • FordonstypBåt
 • MärkeNordkapp
 • ModellRS 705A
 • Årsmodell2023

Reservera ditt nya fordon online

 • Köpet är inte bindande för någon part
 • Välj finans och vilken månadskostnad du vill ha, eller kontantbetalning
 • Klicka i eventuella tillbehör
 • Välj eventuellt inbyte
 • Ange dina uppgifter och avsluta din reservation

Vi reserverar oss för eventuella felaktiga priser.

Månadskostnad

3327

Räntan är rörlig och f.n. [RÄNTA]%. (effektiv ränta [EFFRÄNTA]%) Du betalar [PRISPERM] kr/mån för ett lån på [LÅNEBELOPP] kr under [ANTALMÅN] månader med ränta på [RÄNTA]%, och betalningen via autogiro. Du återbetalar [TOTALBET] kr för hela perioden. Upplägg- och aviavgift tillkommer.

Vi reserverar oss för eventuella felaktiga priser

Frakt

Inbyte av fordon

Summering

28488 0

Nordkapp RS 705A -23 *Kampanj*

Vi reserverar oss för eventuella felaktiga priser.

 • Nordkapp RS 705A -23 *Kampanj*3327 kr/mån
 • Månadskostnad3327 kr/mån
 • Kontantinsats199600 kr

Räntan är rörlig och f.n. [RÄNTA]%. (effektiv ränta [EFFRÄNTA]%) Du betalar [PRISPERM] kr/mån för ett lån på [LÅNEBELOPP] kr under [ANTALMÅN] månader med ränta på [RÄNTA]%, och betalningen via autogiro. Du återbetalar [TOTALBET] kr för hela perioden. Upplägg- och aviavgift tillkommer.

Vi reserverar oss för eventuella felaktiga priser

Slutför din reservation

Jag samtycker till att Bohlins behandlar mina personuppgifter och förser mig med information om nya produkter, tjänster och marknadsföringsaktiviteter. Jag kan närsomhelst återkalla mitt samtycke.